Home > Sectoren > Scheepsbouw

Loading

scheepsbouw


In de scheepsbouw is stiftlassen inmiddels al jarenlang een begrip. Secties worden gesteld door middel van lasdraadeinden en lichtgewicht aluminium stelbruggen waardoor veel tijdsbesparing gerealiseerd wordt en de nabewerking is beperkt. De lasdraadeinden kunnen op een stalen alsmede op een aluminium huid gelast worden.

De isolatie in de schepen wordt bevestigd door middel van isolatienagels. Deze isolatienagels worden door middel van de stiftlastechniek op de wanden en de dekken gelast.

 

De isolatienagels kunnen geleverd worden in staal verkoperd en aluminium. De clips om de isolatie vast te zetten zijn in diverse uitvoeringen te leveren om aan alle gevraagde eisen te kunnen voldoen.

Leidingen worden gemonteerd met speciale leidingbeugels die op onze lasdraadeinden geschroefd kunnen worden. De lasdraadeinden, verkrijgbaar in staal, RVS en aluminium, kunnen door middel van de stiftlastechniek gelast worden op de spanten en de dekken. Ook hier is de tijdsbesparing enorm.

Om plafonds en wanden te monteren zijn er vele typen plafond- en wandhouders verkrijgbaar. Deze speciale houders kunnen éénvoudig worden gemonteerd op de lasdraadeinden en zijn ook verstelbaar zodat het men het geheel perfect kan uitlijnen.

Voor de vloeren zijn er speciale vloerhouders welke op de lasdraadeinden geschroefd kunnen worden en zijn ook verstelbaar voor het uitlijnen van de vloer. Daarnaast zijn er ook vele toepassingen voor onder andere electrische bedradingen en dergelijke.